یکی از مشکلاتی که صاحبان خودرو همواره با آن دست و پنجه نرم می کنند، لکه ی آب است. ظالمانه است آبی که از آن برای تمیز کردن خودرو استفاده کردید، خود باعث کثیف شدن خودروتان می شود!
انواع لکه آب روی بدنه
به طور کلی دو دسته لکه آب وجود دارد: دسته ی اول در واقع مواد معدنی موجود در آب پس از تبخیر آب می باشد، در حالیکه دسته ی دوم منجر به از بین رفتن رنگ بدنه می شود؛ این از بین رفتن رنگ ها بر اثر وجود جزئی در آب است که آنقدر قوی است که می تواند رنگ را حل کند.
در مورد هر کدام از این دسته ها باید دقت داشته باشیم که خود آب به خودی خود آسیبی وارد نمی کند.
راههای پاک کردن این لکهها
1. استفاده از اسپری کارواش بدون آب ((Detailing Sprays
زمان مهم ترین موضوع در رسیدگی به لکه های آب می باشد. اگر سریع به موضوع رسیدگی کنید، می توانید با استفاده از این اسپری ها به راحتی مشکل را برطرف کنید. دقت کنید که این اسپری ها در شرایطی که لکه از دسته ی اول بوده و مدت زمانی زیادی از به وجود آمدن آن ها نگذشته باشد؛ درغیر این صورت باید به شکل دیگری لکه را از بین ببریم.
2. سرکه
یکی از راه هایی که از قدیم بدین منظور از آن استفاده می شده استفاده از سرکه است که البته ارزان ترین راه در این لیست نیز می باشد. این روش حتی حقه ای است که نقاش ها و گچ کار ها برای برداشتن مقدار اضافی رنگ از آن استفاده می کنند.
با استفاده از مقداری سرکه و یک اسفنج می توانید این لکه ها را از بین ببرید. دقت کنید که نباید سرکه را روی لکه بمالید بلکه باید اجازه دهید سرکه بر روی لکه مانده و آن را از بین ببرید. پس از این که سرکه چند دقیقه بر روی لکه بود، با کمی آب آن قسمت را تمیز کنید. بسته به شدت لکه باید چند بار این شستشو را انجام دهید. دقت کنید که این روش نیز مناسب لکه نوع اول است.
3. تمیز کننده رنگ (Paint Cleaner)
اگر لکه از نوع یک زمان طولانی ای بر روی بدنه بماند، شاید به لکه ی نوع دو تبدیل شود. گاهی حتی پس از برطرف کردن لکه ی نوع یک میبینید که ردی از لکه باقی می ماند. در چنین مواقعی، چیزی قوی تر مانند تمیز کننده های رنگ می توانند مفید باشند. بسته به شدت و مقدار آسیب، چند بار تمیز کردن منطقه با استفاده از پد فوم مشکل را برطرف می کند.
4. پُلیش کردن
وسیله ی دیگری که می توانید برای از بین بردن لکه ی نوع دوم از آن استفاده کنید، پُلیشر می باشد. اگر احساس می کنید که لکه واقعاً در حال آسیب رساندن می باشد، قبل از اینکه تصمیم به پُلیش کردن بگیرید حتماً با یک متخصص مشورت کنید.
نکته ای که بایستی به آن توجه کنید این است که چه پس از استفاده از تمیز کننده رنگ و چه پس از پُلیش باید از واکس بدنه استفاده کنید زیرا آن ها پوشش واکس موجود را بر می دارند.
پیشگیری
البته که بهترین راه برای از بین بردن لکه های آب روی بدنه ، جلوگیری از به وجود آمدن آن هاست. به طور مثال شما می توانید قبل از اینکه آب تبخیر شود آن را دفع کنید. این امر باعث می شود که موادی که لکه های آب را ایجاد می کنند روی بدنه قرار نگیرند. حوله وسیله ی مناسبی برای این کار می باشد.
راه دیگر اطمینان حاصل کردن از پایداری واکس بدنه می باشد. باید مطمئن باشید که واکس روی کل بدنه ثبات دارد. دقت به این موضوع نه تنها از شکل گیری لکه های آب جلوگیری می کند بلکه اجازه نمی دهد خش ها و تو رفتگی های کوچک نیز ایجاد شوند. این موضوع به خصوص برای صاحبان خودرو با رنگ های تیره حائز اهمیت می باشد. شما می توانید تمام این کار ها را خودتان و بدون صرف هیچ هزینه ای انجام دهید.
- قیمت محصولات ایران خودرو 5 اردیبهشت 1400 - اردیبهشت 5, 1400
- قیمت محصولات سایپا برای 5 اردیبهشت 1400 - اردیبهشت 5, 1400
- فروش اقساطی کاپرا دو کابین برای اردیبهشت 1400 - اردیبهشت 4, 1400
6 دیدگاه. ترک جدید
سلام من فرشهای داخل ماشین شستم وروی کاپوت پهن کردم الان لکه هایی روی کاپوت افتاده که زرد رنگه وپاک نمیشه شما راهکاری براش دارین
سلام
میتونید به راحتی با خمیر پولیش اونرو برطرف کنین.
منتها پیشنهاد ما اینه که به یک متخصص رنگ مراجعه کنید تا مشکل رو به درستی رفع کنه.
سلام من لاستیک کف پا ماشین رو شستم انداختم روی کاپوت لکه های زرد روکاپوت افتاده اصلا پاک نمیشه چکارکنم
تنها راه از بین رفتنش اینه که پلیش و واکس بکنید
پلیش یک لایه نازک از رنگ اسیب دیده رو برمیداره.
من ماشینمو پولیش زبر کردم و بعدش با آب شبکه شهری با فشار ضعیف شستم و سپس خشکش نکردم، در حال حاضر جای رگه های پولیش که بلافاصله پرداخته شده و لکه های آب روی ماشینم مونده چیکار کنم، این موضوع خیلی عذابم میده
سلام حمید عزیز شما مجدد یه پلیش نرم و بعدش یه واکس بزنید مشکلتون برطرف میشه